Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

Fristad Event 2013

Kategori: Geocaching, Jag och familjen

Ett nytt event att besöka ett omtalat och ett som återkommer...varför har vi inte åkt innan..bra fråga men i år blev det av. En liten fnurr på tråden höll på att ställa till det lite kvällen innan men inget goda vänner inte reder ut. Vi var hela familjen samt Birgitta i bilen. På plats mötte vi upp mamma och pappa som stog med sin stora fina husbil på parkeringen. Här var det massa folk och fler skulle det bli.
Vi loggade 2 burkar i väntan på att regestreringen skulle öppna. 
Sen var det massa lotter att köpa och en geo shop mm på mm. Pappa ville höra första föredraget så då passade vi på att gå tips promenaden samt prova ponnyridningen.
 
 
Vi tänkte att vi skulle passa på att ta en promenad slinga så vi fick gå lite och inte bara hoppa in och ut ur bilen samta att mamma och pappa kör ju husbil, bra med ordentlig parkering då.
 
Vi valde att gå 
 Spåret 1 till  Spåret 13 det tyckte tydligen även Djurets och Jsson83 var en bra ide´ vi slog följe.
 Orginal gänget var ju bojip, och vi
( U+L & CO ) och CUR1
9 blev vi på vår tur.
 
Här sken solen och alla var glada bilen fick behålla fika korgen medans vi gick runt och sen blev det fika bara en liten bit ifrån parkeringen. 

Underbart med en sådan här promenad då barnen fick springa av sig och visa sina cachingkunskaper då de faktiskt hittade flera burkar först! Barnen är 3 resp. 5 år gammla. 

 
Härliga miljöer.
 
 
 
Fikat måste ju dokumenteras dock var vi så sugna att vi fikat klart när kortet togs.
 
 
Dagens bästa kom härnäst.
 
 Vattenvägen väl värd sin 
 
 
Nu kom regnet och det var dax att ta sig tillbaka för att ladda om och få nya eventgömmor. Lotterna man fick när man signera in sig på eventet var det nu dragning på vi fick minst en grej var då det fanns massa priser så även de som inte fick något fick något.....!
 
Nu blev det ingen husbil med för nu hade även jamandcat anslutit med platser över i sin bil. Vi körde som vanligt inte raka vägen till första gömman vi skulle logga men ändå en FTF på  Skalle hållplats.
 
Nu bar det iväg mot lite nya kul gömmor och transport vägen till en fin gömma var....på dessa.
 
 
 
Spångarna ledde till  Fågelskådaren
vyn här var så fin.
 
  
 var några av dagens gömmor.
 
Vi gick även en avslutande runda innan vi gav upp i tidsbrist och av trötthet. Barnen har varit så fantastiska och orkat hela dagen. WOW så stolt över mina barn.
Denna tur gav flera poäng värda burkar.
 
Lite bilder från dagen utan att nämna vilka burkar ifall någon spoiler...sluta kolla om du inte vill spoilas.