Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

Hösten är här

Kategori: Jag och familjen

Det är riktigt ruskigt ute det blåser och det regnar --höst rusk altså-- det ser ut som varning för strömmavbrott så jag har fyllt upp lite vatten ifall att.
Jag klagaar inte på strömavbrott men på rusk, strömavbrott ger mys känsla och man kan spela kort i ljuset av stearin ljus --romantiskt så att säga-- för hur ofta gör man det bara för att det är mysigt?.... aldrig......
Katterna gillar inte detta väder och är helst inne sen jamar de vid dörren och vill ut, för att vända på trappan då de inser sitt misstag. Så mys alla där ute och håll er varma så har ni tur så slipper ni må som familjen Alteg i Ottravad, jag är inne på 3 dje v. av hosta snörvel och hals ont Uffe har just klarat av sin första och Cornelia är lite snorig och hostar.

DEN ÄR NY, DEN ÄR VÅR, DEN ÄR VACKER.

Kategori: Allmänt


Ja vi har köppt en ny bil och den levererades tisdag förra veckan vi har hållt tyst då vi tänkte överaska med att åka och hälsa på folk i vår nya fina bil, men nu har tillräckligt med folk sett den och nu får alla se den.
Och lång näsa till mamma och pappa som så stolt kom i fredags förra veckan i sin nya bil ha ha ha vi hade oxå en ny fin bil.