Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

Nu äntligen har det hänt!!!

Kategori: Dottern Olivia

Vi har fått det underbara beskedet att Olivia kommer få skolas in på Cornelias dagis!!

TJOHO Underbart de ringde tidigare idag och pratade med Uffe och de sa att det var något med någon som önskat få flytta på sitt datum att börja och med lite planeringsmöte och lite utbyggnad, genom att göra om personal fika rummet till mera dagis yta så kunnde nu ta emot Olivia men vi fick senare lägga inskolningen 7 dagar. Som om det gör något det är ju underbart att de kommer på samma plats samma grupp och kommer att kunna leka med varandra och ha gemensamma kompisar. ( underlättar ju vid kalas )

Så nu skall här märkas skor och kläder inför inskolnings start den 6 september.
Det tar ca 14 dagar och man tar lite pö om pö någon timme / dag i början och sen ökar man på och sista dagarna går de till 15 tiden men då är jag inte på plats men skall finnas nära om de ringer.

Folkabo dagis eller Valstad förskola är ett litet dagis med 3 goa fröknar som nog kommer bli 4 nu när det verkar bli fler barn, och just nu 20 inskrivna barn och alla är 1-5 år och är i samma grupp inte uppdelade i olika åldersgrupper även om de har ett rum med glasförnster in mot övriga lokalen och med en grind istället för en dörr som de större barnen vistas i då de vill göra småpyssel som trä pärlor mm, så de små inte kan få grejor i halsen.

Underbart kul att det ordnat sig nu har en stor börda släppts från mina axlar.

Kram på er alla!! Och tack till er som fått det att hända.

Barn uppdatering

Kategori: Jag och familjen

De har fått en barnpool i plast och i formen av en båtOlivaia åker gärna på flaket och vill inte kliva av fast syrran gjort det, här ringer hon mormor och klagar att syrran stannat.Vad gör man när man inget badkar har men en fasligt stor dusch
ibrukHos mormor är den ännu mindre eller var det en balja??Kräftskiva har det ju hunnit vara oxå

Kategori: Allmänt

Bildbevis


Vi började när det var ljust och gick och la oss när det åter igen blev ljust