Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

Santa Maria

Kategori: Jag och familjen

Trött och slö efter en massa påskfirande, valde vi den enkla vägen och då jag fått chansen att prova dessa från Santa Maria, blev det Pizza.
 
Oj så över våra förväntningar, trevligt att alla kunde göra sin egen även de små. Vi vuxna vill ha 1,5 botten var eller en större variant. För barnen var det lagom stora. Botten blev inte saggig fast mycket topping. Såsen som var vit för att ha på fick en klar 10 av oss totalt sett 8,5 efter omröstningen.
 
 
 
 
 

Väder skillnader år från år

Kategori: Geocaching

 
 

Sådan skillnad från år till år.

Temperaturen denna 2013 Mars har ju inte varit något att skryta med. Förra året däremot var ju enormt varm. 

Detta inlägg blir inte långt men det kommer att visa förra årets mars bilder mot årets.

Dessa bilder nedan är tagna på en geotur i Jönköping med omnejd 2012. Under en utmanade dag.

08,00 och En utmanande dag stod framför oss, och vi mötte upp vid tidavallen för att ta oss ann, Challenge #121 – All difficulties in one day bara för att jag och Birgitta läst i Ankarcrona´s blogg om när han med flera tog en rejäl dagstur som dels var i våra hemtrakter.

Såg då att de var ute på ett speciellt uppdrag, nämligen att logga alla svårighetsgrader på en och samma dag…..
Konstaterade att det vore kul att klara av en sådan utmaning och om vi skulle lyckas så skulle vi vara de första ”tjejer” som loggat den och visst vore det en kul grej, fast detta lät ju rätt svårt trots allt.
Tidaholm hade våran första och svåraste gömma, fast då vi löst mysten var egentligen de svåraste det enklaste, svårighetsgrad 5.

 
Image
 
Image
 
Dessa nedan är från i år motsvarande dag.  Dessa tagna på geotur på Vara slätten.
 
Image
 
Image

Söndags mys

Kategori: Jag och familjen, Testpilot

Söndagsmys

Det är ju inte mer än rätt med lite söndagsmys då mamma kommit hem från att ha jobbat hela helgen. Lätt att vispa ihop även för hand, tjocknar snabbt inte för besk men inte för söt. Kan tänkas bli igen.