Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

Dagis uppvisning med tema Katt

Kategori: Dottern Cornelia

Så kul att få se första dagis uppvisningen med dottern de var tema katt, och de sjöng och dansade och hade sig och Cornelia var så duktig som hängde med väldigt bra, då de små inte var inplanerade i spelet utan fick göra lite som de ville då de var för små för att få en roll men det var bara Cornelia som var med av de små de andra fegade ur och satt hos mamma och pappa, även vissa av de större barnen fegade ur, så vi var så stolta att hon var med.

Mors dag, mm.

Kategori: Jag och familjen

Jag som hoppats på att bäbisen ville komma på mors dag, men det verkar inte så. Jag har ändå gjort vad jag kunnat gått i trappor, och igår klippte jag allt gräs som behöver klippas med handgående gräsklipparen, och planterat om massa blommor, plantor. Allt jag fick var så förbannat ont i ryggen att jag knappt kunde gå .... jätte bra wow.

Grattis till min mamma vill jag ialla fall säga.  GRATTIS mamma Ulla !!

Jag har ioch för sig köppt min egna morsdag present men det är ju bra, då får man rätt, jag fick idag av Cornelia ett par silverörhängen med en borstad boll längst ner snygga från Guldfynd.  Tack tack !!

Har vattnat i trädgården och hängt tvätt idag och mannen tvättar bilen.

Det börjar komma upp fina små grönsaker i landet nu och de skall bli så gott att få smaska primörer snart, egenodlat är godast! Det har hitills blivit sått, morötter, broccoli, rädisor, sallat, senapskål, rödbetor, rosmarin, dill, persilja. Och de är nu dessa som tittar upp.

Är trött på att vara i detta tjocka graviditets stadie, samlar på mig vatten och det ömmar i fötter, rygg och ja lite över allt i de nedre regionerna. Så nu är det välkommet att titta fram när man vill, the sooner the better.


Nya UV dräkten

Kategori: Dottern Cornelia

Ja Cornelia har fått en UV baddräkt så hon kan leka ute i sommar och plaska i vatten bäst hon vill, helst vill hon nog bada i morfars pool, springa i vattenspridaren och busa runt.
Men hon gillar ju dräkten så mycket den är ju så mjuk och smidig att ha på sig så den har redan använts flitigt.


Försök inte ta av mig den för då sticker jag, kanske inte smidigaste plagget dagtid då blöjor kan tänkas behövas bytas.Funkar även som städkläder då mamma och pappa möblerar i min säng så de kan dammsuga.