Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

Är våren här eller inte?

Kategori: Allmänt

Frågan som lyder: Är våren här eller inte?? den kanske bara har "prao" -som man hade några veckor om året under sin skoltid.  Men om den nu stannar, kan det tänka sig att sluta blåsa och bli varmt någongång, om den inte tänker stanna, kan den tala om det för alla lökar som kommit och alla musöron på vissa träd som kommit igång. Eller skall dessa få se döden i vitögat om det smäller till och blir kallt. Har inte sett tussilagon ännu betyder det att den inte är här för tussilagon är ju först i diket om våren. Men alla snödroppar och krokusar som blommar tycker nog att det är vår och jag hejjar på dessa då jag längtar efter våren, kan oxå tänka mig massa snö minst 1 v. sammanhängande, men skall ju till sälen och åka skidor så jag får min snödos där, sen klarar jag mig och drömmer mest om sol och värme. Framförallt önskar jag mindre blåst vill bara gå och strosa ute i bara tjocktröja slippa halsduk vantar och vinterjacka.  Vill ställa ut cafè bordet på balkongen och kunna fika i solen, vill bli brun om näsan hur lång väntetid är det? som att få en Taxi på Nyår eller som att få en Taxi på en vardag. Jag hoppas att Taxin kommer snart för är det Nyår som vi väntar på vet vi ju alla att det tar ett tag. Hur som helst får det gärna ta och bestämma sig. Stora vår karamar från mig i blåsten.

Nu äts det i stora lass

Kategori: Allmänt

Ja nu har dottern kommit igång rejält med maten hon gapar och lutar sig fram mot skålen och vill ha mera. Det är så underbart att se och det är kul att mammas hemma lagade slinker ner.

Min underbara älskling Ulf

Kategori: Jag och familjen

Han är det bästa som har hänt mig och han bevisade det igen igår på Alla hjärtans dag då jag fick ett fint fång färglglada Tulpaner samt Alladin Hjärtcholkad och Eros Ramazzotti E2 cd`n som jag så gärna ville ha. Han är så söt och go, omtänksam och han gör mig lycklig. Vi har nu haft 5 underbara år tillsammans och snart varit gifta i 2 år. Reflekterade tidigare denna månad över vad som hänt under dessa år och svaret blev massor tex. har vi flyttat från Stockholm till Tidaholm via några månader i Falköping. Jag har hunnit med en sväng i ett storhushåll kök mellan mina bygg jobb. Ulf har nyss bytt tillbaka till Coop i Falköping efter ett år i Tidaholm, den nya butiken är sprillans ny och större, en kul utmaning.  Vi har köppt hus (7 st närmare bestämt) vi har 2 underbara katter Chilli och Skrållan och det bästa av allt vi har fått en underbar dotter Cornelia - idag 5 månader. Vi har också rest en del bland annat till Thailand 2 ggr och till Indien båda ställerna har varit underbara och händelserika fina platser att semestra på. När vi var i Indien friade den ovannämda underbara mannen och jag sa självklart JAAA.
Så jag hoppas nu  på att få minst 50 år till av lycka med min familj min älskade Ulf som jag kommer gråta mot den dagen barnen flyttar hemmifrån men inte förens om 20 år si sådär.
Hoppas att ni andra också haft det bra på Alla Hjärtans dag och kram på dig Erika för att du ringde och gav puss och kram igår du är ju så söt.