Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

Vår i luften

Kategori: Allmänt

Nu är det riktigt vårigt och jag blir glad, snön smälter som bara den, och man ser nu massor av gräsmattan även om det kommer att ligga snö på vissa ställen (typ där de har skottats ner mängder från taket då det var otroliga mängder där uppe i vinter) länge till så kommer vi kunna börja vara på stora delar snart.
Vitsipporna har till och ed hittat upp hos mig några av dem till och med igenom snön, runt de gamla fruktträden kommer det massvis med lökar som nu tittar upp några cm.

Även på dagis har våren kommit och det var dax att titta över regnkläder och gummistövel storlekar och jag tror vi klarar allt utom stövlar till stortjejen.

Katterna gillar oxå det nya vädret och är ute på längre och längre promenader och Skrållan är en jäkel på att fånga möss. ( även fåglar under hela vintern )

Vi har tvättat bilarna för första gången för denna våren på uppfarten och det är ju vårigt.

Så här hoppas jag att det snart ser ut

Detta älskar barnen att leka med

Kategori: Jag och familjenSuperbra nu när familjen har varit så sjuk, bra små lungt pysselande var ju vad de orkade med.

Leklandet småland

Kategori: Dottern Cornelia

Våran Cornelia älskar att vara sin timme på leklandet Småland på Ikea i Jönköping när vi är där.
Hon vart så ledsen i lördags då det var fullt när vi kom men vi gick och fika och sen var det plats till henne så hon fick leka sin timme medans vi handlade och hon är så stolt över klistermärket med nyckelpigan och sitt namn på, samt stämpeln med en nyckelpiga och 014 på, som jag har en likadan på min hand.
Så idag skall hon visa den på dagis!!! Så stolt dotter och så stolt mamma som har en så orädd dotter i det fallet att hon gärna leker där.