Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

Grill säsong

Kategori: Allmänt

Man kan inte undvika att ha märkta att det är varmare ute och alla - de flesta - har börjat grilla ute. Jag tycker att det luktar grillat vart man än går bara solen är framme. Själva har vi grillat 3 ggr och den fjärde blir idag på grillfest hos bekanta, man tar med det man vill grilla och de har resten. Solen skiner och jag har solat suttit ute och läst tidningen igår och idag. Det är lyxigt efter denna helt jätte tråkiga vintern och den konstiga våren. Har planterat lite frön och har även hunnit skola om dem, man får passa på och göra sånt som man kan göra i solen.
Måste rekomendera http://www.tasteline.com nu i grilltider och även övrig tid bara så att ni kan hitta på något nytt för hur lätt hamnar man inte i de gamla spåren när man skall hitta på dagens mat.

Skrållan den lilla katten har ni blivit konsult som min far säger och får nu vara ute med den stora katten Chili som också är konsult, men det har han ju varit ett tag. 

Ut i solen med er nu ha det bra för det har vi.

Hål i väggen

Kategori: Allmänt

I helgen skall dörrhålet mellan vardagsrum och stora hallen bli större det skall min pappa hjälpa till med han är ju lyckllig pensionär på riktigt nu. Det skall bli större för att skapa symetri och ljusinsläpp. Sen skall det tapetseras och allt förarbete som det innebär, det blir lika dana tapeter och board som i vardagsrumms delen detta kommer göra att helheten fulländas. Det blir spännande och se hur det blir specielt i hallen. Mamma och jag kommer säkert att göra förarbete inför tapetseringen medans kararna sågar och bender i väggen. Dottern får nog sova endel ute så det inte dammar så på henne. Vi skall oxå göra något åt det fallna trädet på åkern

 

Dyket

Kategori: Dottern Cornelia

Jajamensan nu har Cornelia Dykt både med mamma och pappa, det var dykdags på baby simmet och då ville pappa Ulf vara med, och det var han så han ändrade sina jobbtider till kväll och var med oss och simma och hon dök och dök det var ju så kul. Cornelia hon njuter ialla fall av att vara i vattnet.