Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

Här har det varit bra energi fast förkylning i barnen.

Kategori: Jag och familjen

Jag har satt barnen på att plocka undan i sina rum och det gjorde dom.

Sen rensade jag i hallgarderoben så nu är vuxna vinterjackor undanplockade, barnens overaller nytvättade och ute på tork så de kan läggas undan.Alla vinterskor och tjocka mössor och vantar borta, bara tunnare mössor och fingervantar kvar, blir det kallare så funkar det med de fodrade regnkläderna. Även några flees tröjor finns kvar.

Hängde fram tunnare jackor och fick fram kepsar. Vårskorna är redan på plats samt de ofodrade stövlarna är framme. Det är nu man inser hur de växer, fort fort!

Vi har oxå haft full fart i trädgården minsta dottern och jag fick jaga katten, då dottern satt 3 av sina dagis pärlresår halsband om katten som bestämde när den ovetandes vaknade att gå ut, genom kattluckan, dottern kommer och ropar måste fånga katten hon har mina halsband ute. Bra smart av henne, bara lyckas fånga innan hon fastnar i något men det gick bra, tur att det är en kelig katt.

Ute är våren igång och precis som barnen växer de nu fort fort!


Sen igår firade vi att Olivia slutat med välling sen en vecka tillbaka. Hon fick välja vad hon ville och en gul tårta var önskemålet. Nybakad och glada syskon.

 Vi satte också lite vår i kruka tidigare i veckan.Även i rabatten runt dammen, och i 2 höga krukor vid infarten.