Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

Uppdatering! - dagis mm

Kategori: Dottern Cornelia

I morgon är inskolningens sista dag och i dag är hon där själv fast vi är redo att komma om det är något. Hon skall äta lunch och ha sovstumd idag om det går som planerat.

Vi har fått snö igen även om det bara är 3-4 cm så är det kul att leka i och Cornelia älskar ju att åka pulka.
Fåglarna kommer och äter ur vårat fågelbord och fröautomaten som vi har på tomten, dessa gillar katterna att ha koll på och jaga fåglar vid men som tur var är fåglarna 99% av tiden snabbare. 1 fågel har fått sätta livet till då den var för slö.

Vi är i v. 20 från och med imorgon så vi är halvvägs av en fullgången graviditet man Cornelia var ju 3 v. tidig så vi får väll se. Vi har gjort ultraljud och det gick så bra alla fingarar och tår fanns och det såg piggt ut. ( kön vet vi ej, vill ej veta )  
Gick igenom testet utan anmärkning och det är det bästa svar man kan få så nu skall vi slappna av och njuta och börja förbereda inför ankomst. Cornelia skall få ny säng så spjälsängen kommer till den lill*, hon skall få grind till sitt rum så hon kan vakna och gå upp själv men inte rymma. Sen när lill*n blir krypig får Cornelia ha sitt rum ifred.

Julen är helt borta sen ett tag tillbaka och nya gardiner skall idag komma upp, det är fina vår/sommriga med tulpaner på.