Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

V. 27 Scout Cornelia

Kategori: Dottern Cornelia, Jag och familjen

Livat 2015
 
Nästan 4000 scouter är anmällda.. Gissa om Cornelia är i extas. 1-4 juli är vi med. 

Lägerplatsen

Lägret kommer hållas på Lysestrands lägerängar. Anläggningen ligger nära Lysekil i Bohuslän och har närhet till både skog och hav. Du kan läsa mer på  Lysestrands hemsida.

Gillar du att testa på nya saker? Tycker du om uppdrag? Tar du dig an utmaningar? Då ska du följa med på sommarens stora scoutläger i västra Sverige!

På lägret kommer du att träffa Liv och hennes kompisar, alla med sin egen speciella superkraft. Tillsammans beger vi oss in i en värld i gränslandet mellan fantasi och verklighet för att klara av banor och nå nästa level. Kommer du kunna hjälpa Liv att vinna spelet, eller vad är det egentligen vi ska vinna?

Lägret kommer att utspela sig i den härliga miljön på Lysestrand, utanför Lysekil. Där kommer det finns banor både på stranden, på havet och i skogen. Flera element för en riktigt bra spelupplevelse alltså.

Det kommer även finnas sidobanor med tid för funderingar, gött häng, härligt lägerliv, nya kompisar och roliga småspel. Liv och hennes kompisar kommer att se till så att det finns något för alla.

Upptäckare, Äventyrare och Utmanare är borta en hel vecka medan Spårarna tar lägret till nya höjder från och med onsdag kväll.

Avgiften för en hel vecka är 1250 kr och då ingår mat från Livs mataffär, lägermärke, boplats och massa aktiviteter och minnen. För Spårare är avgiften 600 kr.