Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

8 år som gifta firar vi som vanligt med caching.

Kategori: Geocaching, Jag och familjen

Och denna gången i Örebro.
 
 
Traditionen har ju blivit att Uffe pang pangar på våran bröllopsdag och sen en närliggande helg så cachar vi och sover på hotell utan barnen, går på bio och äter go middag och myser.
 
I år har Uffe inte pangpangat mycket alls men han går massa utbildningar med terrängfordon och att sjuta vapen istället. 
 
Vi hade fått en gratis hotell övernattning som vinst för att Uffe ålde mest på en mässa och denna passade vi på att använda.
 
Skrev på FB om att vi skulle åka och fråga vad man inte får missa, svaren var många men denna var tydligt att man inte skulle missa.
 
 
Found it Found it
06/07/2014

Å herregud vilken upplevelse här spenderades en hel del tid och vi som hade en lång lista på vad vi ville hinna med på vår resa från Tidaholm.
Vi leta och hitta massa grejor men insåg att vi tänker fel och ville inte ge upp så vi tog och ringde ett nr på hjälp listan och det visade sig att ni var ju nära så efter en lite träff med CO så letade vi vidare med fokus på lite mera rätt saker efter ännu mera tid så saknade vi bara en liten hint och ringde igen..
..men allt skrik och skräck och otäckheter blev med tiden inte så illa och vi trivdes tillslut ....vi valde dock att övernatta på det bokade hotellet i Örebro. Så hur firar ni andra 8 år som gifta...vi gjorde det här.
Poäng

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi gav oss oxå på en  Kalktuff och Alunskiffer Latorp och jag gillar ju dessa de får en att tänka och att lägga lite mera tid på ett visst ämneoftast något fenomen och denna gången var det KALKTUFFT. Ja det heter så.

Vi hade oxå blivit rekomenderade en runda GIZMO och visst var den färd alla poäng, men vana som vi är så löste vi dem ganska så snabbt allihopa, men det gör ju inget för de var ju bra favoriter i repris och även vi gav poäng.

 Gizmo #1 Fallet 

till

 Gizmo #8 tresteg 

På kvällen var det event i Örebro och det missar man ju inte i onödan.

 WWFM XI - Örebro 

 

Ett event som bara tar 15 min men vi har gjort detta förr och här var det inte sådan ordning utan alla snacka långt innan och inga roliga attribut hade vi, men vi hade något annat säkert 1/3 var döva!

Nu beger vi oss mot middag och bio.

.den va bra.

 

Dag nr 2 började med en jätte burk vid hotellet och sen vidare mot,  Korkade holken och dess kompisar i en holk serie, här var det inte mycket vi kände igen och allt var nytt och spännande, så svårt var det på en att vi efter 3 besök gav upp.

Sen blev det in mot stan och  River Walk in Orebro det gick så bra men som vi alla vet är dessa spel luriga och när vi var som längstbort fanns ingen bro....vi fick gå ännu längre bort och när vi var där och skulle över bilvägen gav spelet upp.....tårar. Men vi gick och köpte glass istället. Och logga andra fina burkar.

 Vändkors (Turnstile)

Här var parken vacker så vacker

 
 
 
Nu var det dax att ta sig hem mot Mariestad för att hämta barnen och passa på att grilla med gamlingarna.

 

 

Kommentera inlägget här: