Bloggiblogga

En blogg om mig, min familj och mitt stora intresse Geocaching.

Tjejligan är ute.

Kategori: Geocaching

En ledig dag med tjejerna.
 
 
Oj vilken Egypten Flasch back det var här.
 
 
 
 Piren i skogen ett åter besök fick det bli här efter att det var massa snö sist och vi inte vågade ge oss på alla ställen som var troliga, idag vågade vi och fann den.
 
 
 Hassafall dagens poäng vackert som en sommar dag....typ eller kall vårdag.
En multi i fin miljö. 
 
 
 
En vandringsled utgår från Hembygdsgården och går utmed Tabergsån och Sandserydsån till Hassafall. Naturen kring Hassafall är kuperad, nästan lite trollsk och romantisk och har i gammal tid varit ett givet utflyktsmål för hovslättsbornas söndagspromenader. Hassafall består av flera vattenfall som vid höga vattenflöden ter sig ganska magnifika, även vintertid. Fallhöjden från det övre fallet till det nedre är ca 50 m.Vandringsleden är idag förlängd till Varkullen som är en bergshöjd, 228 m.ö.h. med vacker utsikt i alla väderstreck.
Vid Hassafall finns två grillplatser. Leden återvänder från Varkullen till Hembygdsgårdens parkering och är ca 4,7 km lång.
 
 Barnarpssjön #9  detta är ett av ställena vi besökte på vår runda runt Barnarps sjön också det bästa av ställerna, här var det såklart fika dax, och vi hade nu varit hungriga i över en timme.
 
 
och här sågs årets första
 
 
Sen dagens roligaste och adrenalinigaste.
 
 
 
Kommentera inlägget här: